Sungguhpun pelbagai gosip dilemparkan mengenai perkahwinan Rozana Misbun dengan Ahmad Azhar Othman atau yang lebih dikenali sebagai Awie, Rozana tetap tabah mengharungi kehidupannya sebagai isteri yang sah kepada Awie dan juga ibu kepada anak-anak Awie dan Arni Nazira iaitu Puteri Aleeya Antasha dan Puteri Aleefa Antasha. Apabila Awie mengajaknya bernikah pada bulan Jun 2005, Rozana agak ragu-ragu kerana tahu ibubapanya tidak akan mengizinkan. Namun demi cintanya yang kuat pada Awie, beliau akhirnya bersetuju tanpa pengetahuan mereka. Setelah penyebaran gambar beliau dan Awie bernikah di Thailand, barulah beliau memberitahu keluarganya.

Gambar Rozana Misbun dengan anak-anak Awie Puteri Aleeya Antasha dan Puteri Aleefa Antasha

KELUARGA YANG PENUH DUGAAN DARI MASYARAKAT LUAR

[GAMBAR SELEBRITI SEMASA KECIL – KLIK SINI]

Rozana Misbun dan Anak Awie

PUTERI ALEEYA ANTASHA DAN PUTERI ALEEFA ANTASHA BOLEH BERMESRA DENGAN IBU TIRI MEREKA

Rozana kini sudah selamat melahirkan anaknya bersama Awie yang dinamakan PUTERA AHMAD MERAH. Kelahiran anaknya, adalah pada 5 April 2007 lalu seberat 2.56kg menerusi pembedahan Caesarian. Rozana sebenarnya pernah mengalami keguguran dua kali sebelum ini dan kelahiran anaknya yang sulong bersama Awie amat-amatlah dinantikan.

[GAMBAR SELEBRITI SEMASA KECIL – KLIK SINI]

Majalah Jelita - Keluaran Mei 2007

ROZANA MISBUN, PUTERI ALEEYA ANTASHA DAN PUTERI ALEEFA ANTASHA MENGHIASA KULIT DEPAN MAJALAH JELITA MEI 2007

[GAMBAR SELEBRITI SEMASA KECIL – KLIK SINI]

Ibu Arni Nazira - Tidak Rela

IBU ARNI NAZIRA SEWAKTU BERITA MENGENAI ROZANA TERSEBAR

————————————————————————————————

Like what you read? Why not be the 1st one to know about latest posting on this blog by subscribing to our feeds HERE or sign up for free email updates HERE Langgani Syokkahwin.com secara PERCUMA melalui RSS Feeds HERE atau Email HERE

[SOURCE: Majalah Jelita Mei 2007 - Karangkraf, Dapatkan di Kedai Sekarang!]

Tags: , ,