2003 All England Champion, Hafiz Hashim telah bernikah pada 3 Jun lalu di rumah perempuan di Senawang, Negeri Sembilan. Majlis persandingan telah diadakan di Dewan Majlis Perbandaran Seremban manakala majlis menyambut menantu di adakan pada 8 Jun di Kota Bharu, Kelantan. Hafiz memberikan mas kahwin sebanyak RM242 dan belanja hantaran RM13,900. 9 hantaran berbalas 11 dulang hantaran daripada pihak perempuan. Hafiz adalah anak kelapan daripada sepuluh orang adik beradik manakala Shima pula adalah anak ketiga daripada empat adik beradik. Nadzatul Shima Mohd Nazari baru sahaja menamatkan pengajiannya di UiTM dalam bidang Sains Aktuari. [SOURCE: Majalah HAI]

Gambar Hafiz Hashim Kahwin

KELUARGA ISTERI – SHIMA

[HOLIDAY IN PHUKET, THAILAND – CLICK HERE]

Shima Isteri Hafiz Hashim

CANTIK, ISTERI HAFIZ HASHIM, SHIMA

[HOLIDAY IN PHUKET, THAILAND – CLICK HERE]

Bajet Belanja Kahwin

RM 15,000? Perghh… itu belum masuk kos pengangkutan untuk pergi ke rumah pengantin. Duit minyak, tol, tempat penginapan, upah penanggah, sewa peralatan set audio video, upah juruvideo, potpuri… dan bermacam-macam lagi 1001 benda yang perlu anda sediakan untuk melangsungkan majlis perkahwinan anda.

No money, no kahwin? Come on! This book will reveal all you need to know about wedding financial management. Click it now!