Dunia internet hari ini dikejutkan dengan berita tergempar tawaran Mike Filsaime dan Ellie Drake. Mike Filsaime merupakan seorang yang amat dihormati dalam dunia internet marketing dan GLAMER namanya di alam internet marketing umpama Michael Schumacher dalam arena Formula 1. In short he’s a legend! Apa yang dijanjikan tentu sekali dikotakan.. Cara membuat duitnya mudah! Tidak payah banyak alasan, tidak payah banyak kerja..Saya membuat post di sini adalah disebabkan kerana ini bukan skim cepat kaya, skim pelaburan internet seperti swisscash yang banyak orang rugi..juga ini bukan skim mlm atau network marketing..anda tidak perlu keluar duit langsung walau sesen pun apatah lagi anda tidak payah langsung jumpa orang..Cuba tgk screenshot di bawah..Tidak sampai 5 jam saya sudah berjaya mengumpulkan sejumlah wang yang boleh dikatakan amat membanggakan..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

KLIK UNTUK BESARKAN!

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN UNTUK MENDAPATKAN WANG SEBANYAK USD 2,500 ini???

Langkah 1

Apa yang perlu anda lakukan pertama sekali adalah dengan mendaftar di link yang diberikan di bawah ini,

http://simurl.com/gunril

Langkah 2

Kemudian check emel anda, activate akaun anda dengan mengklik activation link seperti di bawah! Jika anda tidak dapat emel seperti di bawah ini dari Ellie Drake – Mike Filsaime, pastikan anda memeriksanya di kotak spam anda!

AKTIVATE

Langkah 3

Muat turun report anda i.e. The Death of Network Marketing di ruang “Download Report” . Sila klik linknya.

DOWNLOADREPORT

Di dalam ruang Download Report anda akan jumpa Step #1 ini. Download report anda segera!

DOWNLOADREPORT2

Langkah 4

Klik Link “Referral Tools” untuk mendapatkan link yang anda harus promosi dan “forward” kan kepada rakan-rakan!

referral-tools

Edarkan link anda kepada rakan-rakan anda sebanyak yang boleh. Anda akan mendapat sebanyak USD0.25 untuk setiap orang..Jika anda mendapat 10,000 orang anda akan mendapat USD2,500 atau RM 8,350 ..bukan ke senang tu??

link-promosi

LINK YANG HARUS ANDA PROMOSIKAN DI LAMAN “REFERRAL LINK”!!

Langkah 5

Duit anda akan dibayar menerusi paypal (payment processing system based in the U.S. – yang terjamin keselamatannya yang telah digunakan oleh berjuta orang). Jika anda tidak mempunyai akaun paypal anda boleh tahu cara-cara membukannya di sini:

APA ITU PAYPAL DAN CARA MENGELUAR DUIT DARI PAYPAL!

[DAFTAR PAYPAL DI SINI]

Selepas mendapatkan akaun PAYPAL anda, sila pegi ke laman “Profile” dan masukkan email yang anda gunakan untuk pendaftaran paypal tadi seperti yang ditunjukkan di bawah..

paypal

Langkah 6

Teruskan promosi dengan menggunakan link referral anda tadi seperti di langkah 4 tadi..di forum2, kepada rakan2 dan sebagainya.. Sementara itu tunggu jea duit masuk…
CEPAT-CEPAT sebab tawaran ini ada hadnya..kalau tak berjuta-juta mat salleh tu nak membayarnya.. Mike Filsaime adalah seorang yang terkenal di dunia internet..dan amat boleh dipercayai..jika tidak taip Mike Filsaime di google.. Lagipun anda bukannya akan kena keluar duit apa2..Bayangkan banyak yang boleh dibuat dengan RM 8,350 tu..boleh beli macam2..rantai emas, bercuti di Eropah, duit untuk kahwin..

Mesej terakhir dari saya adalah..”SAYA BUKAH AH LONG, SAYA CUMA NAK TOLONG!!” hhehe..

Jika anda mengatakan saya menipu, cuba anda baca post dari kawan saya ini dahulu!!

SHUTH on “TULAH ORANG CAKAP TAK NAK PERCAYA!!”

Sila berdaftar dan activate akaun anda SEKARANG di:

http://simurl.com/gunril

Yang cuba menolong, bukan penipu, bukan ah long!!
FayZ