What is the world coming to? Berlagak PONDAN sudah menjadi “TREND” sekarang? Selepas RUSDI RAMLI dalam WARIS JARI HANTU, ZAMARUL HISHAM di dalam SCENARIO RAYA, IMUDA di dalam 2+1, kini giliran pelakon JALALUDIN HASSAN pula MENJADI MAK NYAH. Ada beberapa kemungkinan beliau menjadi begitu:

  • mengekspresikan seni yang bergelora dalam jiwanya
  • mencuba kelainan demi menegaskan watak “versatile” yang boleh dimainkan oleh beliau..mana boleh kalah dengan Ahmad Tarmimi Siregar!!
  • mencetus kontroversi supaya mendapat liputan luas akhbar (tidak mungkin juga sebab beliau memang masih laku sekarang!)

JALALUDIN berlakon menjadi PONDAN atau MAK NYAH di dalam teater muzikal PATUNG KERTAS yang akan dipentaskan di MATIC February depan!

patung-kertas-jalaludin-hassan

patung-kertas-jalaludin-hassan1

jalaludin-hassan-pondan

(Pics Source: mstar.com.my)

Kata Datuk Jalal, “Setakat ini, keluarga saya belum tahu mengenai watak yang akan saya lakonkan ini. Saya sengaja tak bagi tahu mereka kerana nak bagi kejutan.” Memang tidak silap.. terlampau terkejutlah mereka nanti..melihat keadaan Datuk Jalal!

tamimipondanfm2

RAKAN SEANGKATAN, AHMAD TARMIMI SIREGAR YANG JUGA PERNAH BERLAKON SEBAGAI PONDAN DI ASTRO!

For those who are into theatres, TEATER MUZIKAL KANAK-KANAK ALADDIN is currently playing at ISTANA BUDAYA. The play is on until 18/12/07. FAIZAL BIN ISMAIL (FBI) is the JIN, while ERMA FATIMA plays the ugly WITCH! Tickets are a lot cheaper than PGL AND P RAMLEE THE MUSICAL and priced from RM20 each. You can only buy it at ISTANA BUDAYA’s box-office.

faizal-ismail-teater-kanak-kanak-aladdin1

[IS HE THE MAN?? DR. SHEIKH MUSZAPHAR – CLICK HERE]

faizal-ismail-teater-kanak-kanak-aladdin

FAIZAL ISMAIL DALAM TEATER MUZIKAL KANAK-KANAK ALADDIN

————————————————————————————

098

KETAHUI RAHSIA DARA SAYA!!! KLIK SINI SEKARANG!!