Pelakon dan pengacara popular, Nazrudin Habibur Rahman, 30, telah bersedia untuk mendirikan rumahtangga bersama Sheahnee Iman Lee, 29. Mereka telah menetapkan 6 Julai ini sebagai hari pernikahan diikuti persandingan pada 8 Julai. Sheahnee teluk memeluk Islam pada awal Mac 2008 lalu. Naz yang mula dikenali sebagai pengacara Kelab Disney di TV3 pada 2000 dan kini popular melalui program The Breakfast Show di ntv7, turut sibuk sebagai pelakon. Drama bersiri Ghost yang turut dibintangi Cheryl Samad mendapat sambutan sangat baik apabila disiarkan di 8TV.

naz-sheahnee-lee

Sheahnee pula memulakan kerjaya sebagai wartawan penyiaran di ntv7 selepas tamat pengajian dalam jurusan komunikasi dari Australia pada 2002, kemudian menimba pengalaman di Astro dari 2004 hingga 2005 sebelum kembali ke ntv7 pada 2006. Kini Sheahnee dikenali sebagai pembaca berita 7 Edition di ntv7. Congrats on their wedding.

[more entertainment news – click here]

———————————————————————————————————–

KONSERT KEENAM AKADEMI FANTASIA 6 (AF6) – ALIFF KECUNDANG

Mohamad Aliff Mohd Razali atau Alif sudah tiada lagi hak di dalam program realiti Akademi Fantasia musim keenam (AF6) setelah tersingkir semalam. Buat julung kalinya, program AF dilangsungkan di Istana Budaya, Kuala Lumpur. Beliau menyanyikan lagu Amy Search, Rozana!