Dalam usaha mencari idea-idea baru yang boleh saya paparkan di laman web Syokkahwin.com, saya telah terjumpa dengan sebuah produk yang amat unik yang diberi nama Tetris Glass. Produk ini diusahakan oleh Team Kugeeku.com. Saya berasa amat bernasib baik kerana gelas khas ini baru beberapa hari dilancarkan oleh itu cetusan yang kami paparkan di laman web kami ini tidak dikira sebagai basi. Memperkenalkan, TETRIS GLASS:

Katalog Tetris Glass  Dis08

Produk yang amat sesuai untuk majlis perkahwinan anda bermula tahun 2009 ini mempunyai ciri-ciri unik seperti berikut;

  1. 4 side 4 story – bermaksud mini glass ini mempunyai 4 sisi yang mana anda boleh meletakkan cerita di setiap sisinya. Contohnya saat ketika anda bertemu, bertunang, bernikah dan berkahwin.
  2. Saiz mini glass ini adalah 2.3″(H) x 2.0″(W)
  3. Kartun ini dilukis khas oleh Pelukis sepenuh masa profesional iaitu Saudara A.D. – Beliau merupakan pelukis sepenuh masa di Central Market. Sentuhannya bakal memberikan keunikan lagi untuk produk ini. Cadangan Kartun ialah Hitam Putih sahaja kerana permukaan gelas yang lutsinar bagi membolehkan artwork lebih jelas.
  4. Free design for artwork dan saiz artwork anggaran 1.0″ x 1.5″ (mengikut kesesuaian)
  5. Harga berpatutan dengan kualitinya.
  6. Minimum order hanya 24pcs – Khas untuk tetamu VVIP anda.
  7. Penghantaran ke seluruh malaysia melalui Pos Laju atau syarikat kourier pantas lain. Harga produk Tidak termasuk kos pos. Pelanggan dari luar negara juga diterima.
  8. Pembungkusan anti pecah jika menggunakan perkhidmatan Pos.
  9. Jaminan semasa menerima penghantaran – Barangan akan ditukar sekiranya pecah sewaktu penghantaran.

Tetris Glass Promo box trans

Untuk tempahan dan maklumat lanjut, sila ke http://kugeeku.com.

Sila mendaftar di http://www.syokkahwin.com/register untuk mendapatkan maklumat dan promosi terkini perkhidmatan perkahwinan dari Syokkahwin.com dan juga ebook percuma penjimatan perbelanjaan perkahwinan!