Tak tahulah kenapa, sejak akhir-akhir nie banyak sahaja cerita artis yang agak kurang menyenangkan. Kalau yang baik cuma pasal Datuk Siti Nurhaliza yang cuba memasak pelbagai lauk pauk dalam program masakan khas yang diberi nama Program Citarasa bersama Datuk Siti. Baru-baru ini, kami juga dapat tahu bahawa isteri Radhi OAG juga pun panas jugak aksinya. Umum sudah tahu yang Radhi OAG perangainya agak tidak matang, tetapi isterinya, SHAZLIN SHARIFF? Mungkin kerana stres tuntutan fasakhnya tidak dibenarkan oleh mahkamah syariah. Macam2..

clubbing-shazlin-shariff

LIDAH MANA PALING CANTIK??

isteri-radhi-oag-cium

SAYANG BUCHUKK..U LEBIH MANTAP DARI RADHI..

isteri-radhi-oag-shazlin-shariff-tiduri-izad

shazlin-shariff-liar-sosial-minum-arak

HELLO BOYYSS..

isteri-radhi-oag-shazlin-shariff

shazlin-shariff-lesbian-cium-gadis

CIUMAN MAUT GADIS-GADIS MELAYU

DRAMA RADHI OAG DAN SHAZLIN SHARIFF..ARAHAN…XXXX

Naperlah minta jadi janda…cuba baca lawak  janda kat bawah nie..heheh..[pics credit to ohbulan.com]

LAWAK JANDA

Seorang pemuda yang menunggang motosikal dalam perjalanan pulang ke rumahnya singgah di sebuah rumah kerana hujan turun dengan lebatnya pada malam itu. Itulah sahaja satu-satunya rumah yang terdapat di tepi jalanraya yang sunyi itu.

Rumah tersebut dimiliki oleh seorang janda muda yang tinggal bersendirian. Janda tersebut mempelawa pemuda itu bermalam di rumahnya. Pemuda itu pun ditempatkan di sebuah bilik yang mempunyai katil yang besar. Selang beberapa minit, pintu biliknya diketuk dan janda tersebut masuk.

“Mahukah saudara ditemani ?” soal janda tersebut dengan nada yang manja.
“Kalau ada yang sudi, apa salahnya ! ” balas pemuda itu dengan hati yang melonjak-lonjak.

” Baguslah!” kata janda itu pula.  “Di luar sana ada seorang lagi pemuda yang hendak tumpang bermalam di sini. Jadi, dia bolehlah tidur bersama saudara….. ”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,