Yeah… pasukan ternama Liverpool akan berada di Kuala Lumpur minggu depan. Tak sabar rasanya nak menemui pemain-pemain Dapatkah penjaga gol Khairul Fahmi Che Mat menangkis serangan mereka ini? Mampukah Nor Shahrul Idlan Talaha membolos galang Liverpool? Kata Datuk Seri Najib boleh.. hehe.. Tapi why not we support both teams when they are playing…Terima kasih kepada penaja Standard Chartered yang merupakan bank terbesar di Asia yang membawa Liverpool FC ke Malaysia. Standard Chartered juga merupakan penaja jersey Liverpool. Sesiapa yang belum mendapatkan tiket, bolehlah memecut beli sekarang!!! Tiket oleh dibeli di laman rasmi LFC Tour di SINI.

Liverpool dijadualkan akan bermain menentang pasukan HARIMAU MALAYA pada 16 Julai pada pukul 5:45pm di Stadium Bukit Jalil, Kuala Lump. Sementara tu, FayZ berkesempatan mendaftar diri di laman LFC Tour bagi memberikan sokongan kepada pasukan Liverpool.Langkahnya mudah sahaja….

  1. Pergi ke http://www.lfctour.com/english/getbehindyourteam,
  2. Kemudian klik “Make Your Avatar” pastu,
  3. Isikan mesej sokongan anda kepada pasukan Liverpool
  4. Klik “Send”
  5. Isikan maklumat lain untuk personalise Avatar anda..
  6. Bila dah siap semua.. klik” submit”
  7. Isikan emel geng, kawan kepada geng, geng kepada geng kepada geng untuk mengundi mesej anda.. dan jika mesej anda antara yang top 10, anda berpeluang memenangi tiket berjumpa pemain Liverpool in person.. wushh tentunya peluang yang tidak mungkin ku lepaskan..

avatar

BUTANG “MAKE YOUR AVATAR” DI SEBELAH KANAN ATAS

avatar2

ISIKAN MESEJ ANDA DI TENGAH-TENGAH LAMAN..KEMUDIAN TEKAN “SEND”

Buat nie semua, anda berpeluang memenangi dua tiket percuma untuk menyaksikan perlawanan LIVERPOOL DAN HARIMAU MALAYA.. huhu hooo.. http://www.lfctour.com/english/getbehindyourteam .. cepat2..

penyokong-tegar-liverpool

PENYOKONG TEGAR LIVERPOOL..

Tags: ,