Sudah semakin besar perut Dr. Harlina Yunos.. maklumlah dah masuk 9 bulan..Due datenya adalah 17 Julai ini..Waktu nielah biasanya perempuan banyak mengidamnya..ngidam apa agaknya Dr. Harlina ooi..?? Lelakinya pula ada yang kena ban dari melakukan adegan gembira antara pusat dan lutut sewaktu ini.. Tapi ada jugak yang cakap boleh kerna dapat melancarkan kelahiran nanti..hmmhh…. Mereka memilih untuk mengandung bayi air di Hospital Pantai. Semoga bayi yang lahir sihat dan walafiat dan macam muka Dr. SMS.. oops..Dikatakan awal2 lagi dah siap space-themed baby room untuk anak yang bakal dilahirkan.. nama camna lak? Sheikh Armstrong Mohd Marikh? hohoho.. cukup2 lah tu pasal angkasa Dr. Sheikh ooi..Dr. Sheikh pula kata nak anak sampai 10.. bolehlah tue.. Kata Dr. Harlina, beliau agak bersyukur kerana beliau tak mengalami masalah sangat mengidam dan morning sickness.. beliau sekarang nie sedang sibuk menjalankan aktiviti untuk stimulatekan otak bayi beliau supaya besau nanti jadi pandai..

bayi-dr-harlina-selamat-bersalin2

bayi-dr-harlina-selamat-bersalin

PERUT YANG SEMAKIN BESAR..

sheikhmuszaphar-botak

DR. SHEIKH MUSZAPHAR BOTAK.. SEMASA NAIK UMRAH..

Tags: , ,