• Noraniza Idris Bertunang Dengan Bilal!

    Noraniza Idris Bertunang Dengan Bilal!

    Penyanyi etnik kreatif kegemaran ramai, Noraniza Idris, 43, bakal melangsungkan perkahwinannya dengan Jeffri Hudi, 52, bilal sebuah masjid di Singapura secara besar-besaran pada 29 September ini dan boleh disaksikan oleh orang ramai. Majlis pernikahan akan […]

  • Lagu Inggeris Datuk Siti Nurhaliza

    Dikhabarkan lagu Inggeris Datuk Siti Nurhaliza akan keluar bulan depan. Bagaimanakah bunyiknya ekk? sedap, boleh meletop tak macam Taylor Swift atau sekurang-kurangnya Mizz Nina? Mari kita dengarkan sedikit teaser LAGU INGGERIS DATUK SITI NURHALIZA… [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_vSEH2A37-8[/youtube] […]

  • Klip Lawak: Paris Hilton Kentut?

    Paris Hilton yang penuh bergaya dan bersaing untuk siapa lebih elegan dengan Kim Kardashian tue pun ada melakukan blunder? Atau saja orang yang nak dajal beliau? Hahaha..

  • Siapa Lebih Cun..Izara Aishah atau Neelofa Mohd Noor??

    Siapa Lebih Cun..Izara Aishah atau Neelofa Mohd Noor??

    Siapakah yang paling cunn? Neelofa Mohd. Noor atau Izara Aishah? Bila berkebaya? Comel, molek dan sweet. Mereka berdua muncul glamor selepas memasuki Peraduan Dewi Remaja. Selepas peraduan yang penuh gemilang itu, banyak tawaran berlakon telah […]

  • Anne Hathaway Jadi Catwoman?

    Anne Hathaway Jadi Catwoman?

    Meow..meow.. haha.. Anne Hathaway jadik Catwoman pulak dalam cerita Batman Terbaru, The Dark Knight Rises. Tak sure naper orang Hollywood nie pilih Anne Hathaway walaupun kami kat sini semua suka Emma Watson jadik Cat Woman.. […]

  • Mr. Bean (Rowan Atkinson) Accident?

    Akhbar-akhbar hari nie melaporkan bahawa Rowan Atkinson atau nama lawaknya lebih dikenali sebagai Usop Wilcha Mr. Bean, telah kemalangan sewaktu memandu kereta sport mahal beliau. Dalam kemalangan ni beliau telah melanyak dan membrutalkan kereta F1 […]

  • Ally Iskandar Pulak Putus Tunang!

    Sah! Ally Iskandar dh putus tunang dengan naib Juara Gadis Melayu musim pertama, Nur Aishah Zainal Abidin pada 30 Julai lalu. Walaubagaimana pun keputusannya tiada kaitan dengan pihak ketiga. Sedih pulak FayZ dengar nasib Ally […]

  • Shahrir AF8 Berhenti Menyanyi?

    Shahrir dilaporkan hari ini akan berhenti dari bidang seni disebabkan tidak tahan dengan penganiayaan dan penindasan pihak-pihak tertentu.. Mawi pun pernah dianiaya dengan panggilan botak dan jin sedikit masa dahulu..allaaa dalam citer JinNottie tue.. heheh […]

 
 

Pelaburan Hartanah Tanpa Modal!!

Adakah peningkatan ekonomi keluarga anda penting? Anda ingin memandu kereta baru? Mesti ada tertanya-tanya, adakah ini benar? Dengan satu teknik yang mudah, saudara Saufi Karim menjelaskan bagaimana anda boleh melabur dalam pelaburan hartanah tanpa MODAL!

 
 

Panas!!

 
 

Saya Suka

 
 
 
 

Galeri Selebriti

Tasha Shilla

Faezah Elai

Neelofa Mohd Noor

DIANA-DANIELLE-GALLERY

DRSHEIKH

 
 

Posts Terkini

 
 

Bersantai Bersama Kami!

 
 

Komen Terkini

  • nora: Hi saya dari Redcomm Production. Khamis ini kami akan menga…
  • hanafi abdullah: satu berita baik untuk pencarum kwsp... …
  • fayz: semua jersi Kappa boleh dibeli di https://www.facebook.com/K…
  • abdulhadikhairinbin mahdzir: saya nak beli jersi johor dt yang baru 2013 …
  • andy79: bpe hrge jersi johor bro away n home? …