Proton Baru P3-21A akan dilancarkan tak lama lagi.. tapi orang ramai dah boleh ambik booking.. dah lama kami merenung wajah depan proton baru P3-21A nie atau dikenali sebagai PROTON ESPIRE akan menggantikan PROTON PERSONA sekarang..START STOP button PUN ADA BEB..macam BMW lah pulakk ..harga tak sampai RM80k. Sekali pandang macam VOLKSWAGEN PASSAT.. Cermin sisi pun lebih kurang sama beb.. biar betul nie.. Remember this is the result of Syokkahwin.com’s team investigations and meticulous eyes.. haha.. you hear it first here.. Alur aerodynamics kat tepi pun macam sama..

model+proton+2012-p3-21a
PROTON 3-21A

Volkswagen Passat
VOLKSWAGEN PASSAT

Cuba anda perhatikan betul2.. gril depannya di atas dekat logo dan juga di bawah.. macam VOLKSWAGEN PASSAT kan?? Juga lampu sportlight bawah.. Tak sure sama ada ini satu kebetulan atau disengajakan.. Adakah syarikat Italy yang buat design..?

Tags: , , , ,