Salam semua.. hidup ini penuh dengan keinginan..Keinginan untuk makan, minum. Keinginan batin nak berkahwin dan sebagainya..dan ada juga keinginan untuk menjadi kaya. Saya percaya majoriti anda di luar sana hidup dengan makan gaji. Sekarang biar kita bersikap jujur dengan diri kita, adakah jumlah gaji yang kita terima sekarang cukup untuk keperluan, kehendak dan keinginan kita? Saya percaya anda semua mesti bercita-cita besar. Rumah yang besar dan selesa. Lengkap dengan TV 3D LCD, laminated flooring, kitchen menarik. Memandu kereta besar seperti BMW, Audi atau Mercedes Benz. Kalau boleh nak juga merasa bercuti di London, Paris, Jepun dan Korea.. Ini tak, asyik2 Port Dickson dan Langkawi jea.

Sekali lagi kita perlu bersikap jujur… Bolehkah kita capai semua ini dalam masa 2-3 tahun akan datang? Lebih-lebih lagi jika pendapatan  kita tidak sampai RM3,000 sebulan? BOLEH??

Baru-baru ini saya ada terbaca mengenai autobiografi seorang anak muda yang menggelarkan diri beliau Saufi Karim.

Saufi Karim penulis pelaburan hartanah tanpa modal (PTHM)

Ebook yang dihasilkan oleh Tuan Saufi Karim ini adalah hasil daripada pengalaman beliau tentangbagaimana beliau berjaya meraih 6 angka keuntungan daripada pelaburan hartanah. Ebook ini juga mengetengahkan beberapa teknik-teknik panas PHTM yang sedang heboh diperkatakan sekarang ini. Sungguhh banyak rahsia yang didedahkan di sini. Pada mulanya saya ingin kongsikan di sini tapi telah tidak dibenarkan. Opps.. ok Tuan Saufi..

Tapi nasib baiklah beliau ada menulis sedikit artikel secara percuma untuk anda semua. Mungkin jawapan ini dapat dicari di sini.

Cuba anda klik (untuk membaca artikel percuma ini)

Dalam teknik-teknik yang diketengahkan, orang yang bergaji rendah pun mampu melabur dalam PELABURAN HARTANAH ini. Beliau juga menerangkan cara-cara untuk mendapatkan kelulusan pinjaman secara mudah.

Sebelum beliau menurunkan artikel ini, saya syorkan anda membacanya di sini. Klik Sini (untuk membaca artikel percuma ini)

pelaburan-hartanah-tanpa-modal

Tags: , , ,