• Lagu Jiwang Putus Cinta…

    Lagu Jiwang Putus Cinta…

    Sesekali layanlah jugak lagu jiwa putus cinta nie.. tak tau kenapa emo hari ini hahahaha.. Apakah lagu jiwang putus cinta kegemaran anda?? ooii nak raya laaaa.. BOYZ II MEN – ON BENDED KNEES AZ YET […]

  • Kembar Neelofa??

    Kembar Neelofa??

    Amacam ppllll… ada macam rupa Neelofa tak gadis ini.. alis mata dah dekat2 sama.. hehehehe.. nama adalah Lydia Izzati.. Sesiapa yang nak berkenalan bolehlah ke Facebook LYDIA IZZATI.. enjoy lagu2 hebat nyanyian beliau.. Kalau syok […]

  • Bangla Untuk Dijual..

    Bangla Untuk Dijual..

    Ada sesiapa nak beli Bangla? Buat dijadikan suami ke? atau Jaga? huhu.. canma sampai jadi macamnie? Apa kata Tasha Shilla? huhu.. Iklan sebegini dijumpa di Kelantan.. Apa kata Tok Guru?

  • Aidil Zaquan Fan Club

    Aidil Zaquan Fan Club

    Tak sangka pula jejaka kembar ini ada fan clubnya sendiri. Mokhtar Dahari pun takde dek oii.. Aidil Zafuan dan Zaquan Adha bergembira disamping peminat-peminat semua…terutamanya wanita..mana pergi Rita Rudaini??

  • Go Crazy and Win!!

    Go Crazy and Win!!

    There is nothing more interesting than doing crazy things and get rewarded for it. At the rate I am going i.e. eating with two hands, walk with one leg trying to drink from a cup […]

 
 

Panas!!

 
 
 
 
 
 

Posts Terkini

 
 

Komen Terkini

  • nora: Hi saya dari Redcomm Production. Khamis ini kami akan menga…
  • hanafi abdullah: satu berita baik untuk pencarum kwsp... …
  • fayz: semua jersi Kappa boleh dibeli di https://www.facebook.com/K…
  • abdulhadikhairinbin mahdzir: saya nak beli jersi johor dt yang baru 2013 …
  • andy79: bpe hrge jersi johor bro away n home? …