• Rumah di tengah-tengah jalanraya..

    Rumah di tengah-tengah jalanraya..

    Wahh biar betul.. tak sangka perkara sebegini boleh terjadi.. Menurut satu sumber, penghuni rumah ini enggan pindah walaupun diberikan pampasan. Agaknya.. rumah ini diwarisi turun temurun..¬†Lebuh raya tersebut terletak di Wenling, Wilayah Zheijang, China. Kalau […]

  • A Day Made of Glass – Gambaran Masa Hadapan..

    A Day Made of Glass – Gambaran Masa Hadapan..

    Perghh.. canggih betul kalau masa hadapan macamnie.. Bila Iphone atau iPad nak jadi macam nie? Mungkin generasi ke-10 kot.. Inilah masahadapan yang cuba dicipta oleh Corning. Untuk berinnovasi kita harus pandai bermimpi dan berimaginasi.. Pihak […]

  • Penari Tiang Bertudung… perghh

    Penari Tiang Bertudung… perghh

    Macam2.. Murahnya denda.. Does it really serve the objective of punishing the ladies? Kalau setakat RM25.. macam di celah gigi sahaja.. Patutlah dah kena tangkap pun masih senyum2 lagi gadis-gadis tiangnya.. Lawak Gadis Tiang… Amran […]

  • Apabila Budak Minum Susu Direct Dari Tetek Lembu..

    Apabila Budak Minum Susu Direct Dari Tetek Lembu..

    Susu memang bagus untuk kesihatan.. banyak brand yang ada di pasaran sekarang nie.. Anmum, Enfalac dan sebagainya.. tapi yang paling pelik ialah susu gantung lembu.. daripada membazir duit membeli susu di pasaran, seorang budak hidup […]

  • Kisah Benar | Lelaki Runsing Berpayu Dara

    Kisah Benar | Lelaki Runsing Berpayu Dara

    Kisah ini adalah satu kisah benar yang dipetik dari akhbar tabloid Malaysia.. Harian Metro.. Sila baca dengan penuh tekun dan pengamatan.. SAYA berumur 29 tahun. Masalah saya ialah dada saya seperti payudara perempuan. Kadangkala saya […]

  • Kembar Fazley Yaacob..

    Kembar Fazley Yaacob..

    Bolehkah kalau dah besar baru dapat saudara kembar? heheh.. dunia sekarang nie semuanya boleh.. kembar bukan sahaja boleh datang masa lahir di dunia, bila dewasa pun boleh cari kembar kita..huhu..hehehe.. Jambul mesti kelass beb..  

  • Makan Ayam di KFG – Kentucky Fried Gemuk??

    Makan Ayam di KFG – Kentucky Fried Gemuk??

    Sejak incident KFC hari tue ada yang sudah tawar hati nak makan kat KFC.. so alternatively.. boleh makan kat KFG.. hehehe.. Mungkin rasa lebih kurang sama kot..ayam goreng gakk..

  • Laughter Yoga… Only in Batu Pahat Johor..

    Laughter Yoga… Only in Batu Pahat Johor..

    Boring, stressful? penat? darah tinggi? mungkin laughter yoga boleh mengubatinya..After doing some checking.. rupanya bukan di Batu Pahat sahaja di New York pun dah ada Laughter Yoga nie.. nak lead group nie bukan sembarangan cara.. […]

  • Miss Arab USA .. Perghh

    Miss Arab USA .. Perghh

    Pergghh.. Kehadiran orang Arab bukan sahaja di Timur Tengah, tetapi mereka ada juga menetap di Malaysia, United Kingdom, France dan juga U.S.A. Populasi mereka yang banyak membolehkan mereka membuat aktiviti yang khas untuk komuniti mereka […]

  • Engrish Problem : UM pun salah!

    Engrish Problem : UM pun salah!

    Ini adalah satu kesilapan yang agak memalukan.. ia terjadi di universiti paling top di Malaysia..camner korang eja Engineering nie..? Adakah kesilapan pelajar atau kesilapan pencetak? Jika pencetak, kenapa pelajar atau pihak penganjur tidak membetulkannya? Hhmmm

 
 

Panas!!

 
 
 
 
 
 

Posts Terkini

 
 

Komen Terkini

  • nora: Hi saya dari Redcomm Production. Khamis ini kami akan menga…
  • hanafi abdullah: satu berita baik untuk pencarum kwsp... …
  • fayz: semua jersi Kappa boleh dibeli di https://www.facebook.com/K…
  • abdulhadikhairinbin mahdzir: saya nak beli jersi johor dt yang baru 2013 …
  • andy79: bpe hrge jersi johor bro away n home? …