• Buat apa hari minggu nie?

    Buat apa hari minggu nie?

    You all buat apa hari minggu nie? kerja ofis berlambak tapi rasa macam malas nak buat.. bukan apa..takde konsentrasi.. bila nak buat anak kacau.. nak main games on the laptop.. hmmmh.. kalau dapat pergi menternak […]

  • Gambar Nikah Lisa Surihani & Yusry Abdul Halim

    Gambar Nikah Lisa Surihani & Yusry Abdul Halim

    Congrats Lisa dan Yusry.. macamana malam pertama semalam? Malam jumaat bro.. dah setelkan urusan semua? hehehehe.. Cantik baju Lisa yang ditaja oleh Butik Cosry. Kain samping oleh Nur Atikah songket. banyak lagi gambar NIKAH LISA […]

  • Lisa Surihani Terima Anugerah UMNO..

    Lisa Surihani Terima Anugerah UMNO..

    Tak semena-mena, LISA SURIHANI tetiba telah dipilih oleh PUTERI UMNO untuk menerima anugerah. Kalau kasi kat Yuna, terubat jugak hati dia selepas melepas anugerah kat Anuar Zain. Bagaimanakah dengan Datuk Shahrizat, bukankah beliau IKON WANITA […]

  • Lisa Surihani Dah Kahwin?

    Lisa Surihani Dah Kahwin?

    Cuba tengok gambar nie.. anda semua mesti tertanya-tanya, bilakah ini terjadi? Naper tak habaq mai awal, mesti ramai sponsor nak datang sponsor… Baju dia Hatta Dolmat buatkah? Tema kahwin warna oren? Warna KRU kan oren..dan […]

  • Gambar-gambar selebriti Berhari Raya

    Gambar-gambar selebriti Berhari Raya

    Selamat Hari Raya pada semua.. Amacam dah banyak tempat beraya? Sana-sini jam, alhamdulillah kami sekeluarga telah selamat pulang ke Kuala Lumpur. Banyak makanan rendang, ketupat dan lemak masak lodeh yang telah kami baham. Yang paling […]

 
 

Panas!!

 
 
 
 
 
 

Posts Terkini

 
 

Komen Terkini

  • nora: Hi saya dari Redcomm Production. Khamis ini kami akan menga…
  • hanafi abdullah: satu berita baik untuk pencarum kwsp... …
  • fayz: semua jersi Kappa boleh dibeli di https://www.facebook.com/K…
  • abdulhadikhairinbin mahdzir: saya nak beli jersi johor dt yang baru 2013 …
  • andy79: bpe hrge jersi johor bro away n home? …