« »

RSSAll Entries in the "Kelantan" Category

Pasport Perkahwinan – Kad Kahwin Online dari Ixora Menarik dan Murah!

Pasport Perkahwinan – Kad Kahwin Online dari Ixora Menarik dan Murah!

Nama Ixora.my sebagai pembekal kad kahwin memang sudah tidak asing lagi di industri perkahwinan ini. Kehebatan ixora sebagai jenama adalah seperti Faber Castell untuk getah pemadam. Ixora menghasilkan pelbagai jenis kad kahwin. Dari yang standard, import, eksklusif dan juga hard cover. Apa yang menarik syarikat ini: Menyediakan penghantaran percuma ke mana-mana lokasi Malaysia Harga kad kahwin [...]

Wedding Corsages – Untuk Memperkenalkan Ahli Keluarga

Wedding Corsages – Untuk Memperkenalkan Ahli Keluarga

Kata orang tak kenal maka tak cinta kan.. ada kengkawan yang tak kenal bapa atau mak pengantin sebab tak pernah jumpa.. maklumlah kawan tak rapat pun dijemput..silap-silap orang tah mana2 dikasi duit angpownya.. silisih jea.. haha.. sebab tu kaum keluarga kena pakai corsage nie.. cuba tengok contoh wedding corsage yang kami jumpa..

Persiapan Perkahwinan: Mengkaji Tema Perkahwinan

Persiapan Perkahwinan: Mengkaji Tema Perkahwinan

Macamana persiapan anda semua? Ada bagus? lancar? Memang banyak yang difikirkan.. urusan tok kadi, dewan, katering, mak andam, jurugambar perkahwinan dah pelbagai hal lagi termasuklah tema perkahwinan. Kadang-kadang orang yang berbicara dengan kita tidak nampak apa yang kita mahukan, lalu apa yang dihasilkan tidak seperti yang kita mahu.. Kekadang berbuih mulut bercakap tapi lain pulak [...]

Perutusan Raja Sehari

Kad Kahwin: Perutusan Raja Sehari

Lain daripada yang lain. Jika Dr. Sheikh Muszaphar mempunyai kad kahwin berbentuk plak, kenapa tidak anda mempunyai kad kahwin berbentuk Perutusan Diraja bak zaman dulu-dulu? Finishingnya amat halus dan menarik. Anda boleh mendapatkannya di http://www.ole-olekahwin.com atau menelefon 012-277 7226. Spesifikasinya adalah seperti berikut: ukuran : 18cm x 3cm x 3cm harga : RM 6.30 untuk [...]

Hadiah Tetamu Berasaskan Batik Hazelyn’s Favor

Hadiah Tetamu Berasaskan Batik Hazelyn’s Favor

Pertama kali saya lihat produk keluaran Hazelyn’s Favor, hati saya sudah tertawan. Dengan corak batik yang sungguh penuh tradisi dan klasik mengingatkan saya suasana di Bali. Hadiah sebegini amat sesuai sekiranya majlis yang diadakan bertemakan suasana klasik, desa atau pun elegan. Sesiapa yang berminat, bolehlah mendapatkannya secara online di http://www.hazelynsfavor.com/ var linkwithin_site_id = 30818; (function [...]