« »

Iklan

Selamat Datang ke Syokkahwin.com, Laman Yang Mebuatkan Anda Tak Sabar Nak Kahwin! Laman Syokkahwin.com telah bertapak lebih dari 4 tahun dan dalam tempoh selama ini telah mendapat menolong ribuan pasangan pengantin yang bakal mendirikan perkahwinan dan juga pengusaha-pengusaha perkahwinan, sama ada yang masih baru bertapak atau telah mencapai taraf selebriti di Malaysia dan juga di Singapura.Alhamdulillah, laman Syokkahwin.com telah mendapat liputan meluas di media massa terutamanya di Utusan Malaysia, merangkap rakan strategik Peraduan Gerbang Cinta untuk Musim Pertama dan Kedua. Syokkahwin.com juga telah muncul di program Melodi, menjadi penaja laman web rasmi Pameran Perkahwinan di Ampang Point, Mid Valley pada tahun 2007 dan 2008. Kejayaan ini tidak akan dapat dicapai di atas kepercayaan dan sokongan anda semua.

Laman ini kini mengorak langkah baru seiring dengan trend terkini dengan memperkenalkan beberapa fungsi terbaru bagi memudahkan pengunjung dan pengusaha perkahwinan untuk beriklan di laman ini. Antaranya adalah:

  1. Dengan mengeksploitasikan sepenuhnya Laman Sosial Facebook. Laman Syokkahwin.com bukan sahaja akan mempromosikan laman anda kami tetapi juga kepada Fans kami di Laman Sosial Facebook yang semakin bertambah setiap hari.
  2. Terima testimonial mengenai kehebatan perniagaan anda melalui ruang “comment” di bawah review kami.
  3. Anda boleh membuat promosi secara percuma di ruangan promosi kami, atau dengan mengisytiharkannya di ruang komen di bawah “Review Post” anda.

Oleh itu bagi mendapatkan pendedahan yang amat tinggi bagi melonjakkan perniagaan anda ke peringkat yang lebih selesa dan terkenal di tanahair, silalah berlanggan/beriklan dengan kami sekarang dengan berdaftar di bawah! Semua pakej pengiklanan, (kecuali pakej rotating banner dan 125×125 pixel) juga akan mendapat “Free Review” di laman blog kami dan juga 1x free wall post di Fanpage syokkahwin.com. Jika slot banner sudah penuh, anda boleh mendapatkan review di blog kami pada harga RM100 sahaja (harga akan dinaikkan sebaik sahaja kami mencapai 5 Review Posts sebulan). Review post bersama maklumat perniagaan anda akan kekal sepanjang masa di laman kami. Jika anda tidak ada kemahiran mereka banner, perkhidmatan mereka banner akan diberikan secara percuma bagi setiap langganan RM100 ke atas. Setiap emel akan dijawab dalam masa 24 jam! Bagi pelanggan di Singapura, anda boleh membuat pembayaran menerusi bank DBS.

Syokkahwin.com @ Harian Metro

Nama Anda (Diperlukan)

Emel Anda (Diperlukan)

Tajuk Emel (Diperlukan)

No. Telefon (Diperlukan)

Iklan Pilihan (Diperlukan)

Alamat Web Anda (URL)

Upload Banner Anda (Jika Ada)

Maklumat Serta Alamat Perniagaan Anda (Diperlukan)

Alamat Akaun Facebook (Jika Ada). Kami akan "link" kan Laman Facebook anda dengan laman kami dan Laman Facebook Syokkahwin.com

Upload Gambar-gambar Promosi Perniagaan Anda (Diperlukan). Sekiranya anda ada lebih banyak lagi gambar untuk dipaparkan, sila emel kepada kami gambar yang selebihnya di sales@syokkahwin.com

Cara Bayaran

Bagi bayaran menerusi "Online Transfer" atau ATM Deposit, sila masukkan bayaran anda ke Akaun 5648 1000 7162 (Maybank - CREATIVE COLOURS ASIA) atau 1438 0000 168 108 (CIMB - CREATIVE COLOURS ASIA). Bagi pelanggan di Singapura, anda boleh membuat pembayaran menerusi deposit bank melalui rangkaian perbankan DBS di Singapura ke Akaun 001-0-179321 (FAISAL BIN MOHD ZABIDY). Bagi bayaran melalui kad kredit, sila ke bahagian terakhir post ini. Syokkahwin.com adalah sebuah jenama perniagaan yang diuruskan oleh Syarikat CREATIVE COLOURS ASIA (001939881-W) yang didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Sila "Cut and Paste" Bukti Bayaran Anda di Sini (Jika membayar melalui Maybank2u atau CIMB Clicks

Jika anda membuat bayaran secara ATM Deposit, anda boleh "upload" scanned copy" resit anda di sini

BAYARAN MELALUI KAD KREDIT

Anda juga boleh membuat bayaran menggunakan kad kredit menerusi sistem paypal. Pastikan anda membuat bayaran dengan menggunakan kad kredit dahulu sebelum mengisikan borang di atas . Pilih “Paypal – Kad Kredit” sebagai Cara Bayaran.

Iklan Pilihan