« »

Masalah Isteri Dingin..

Selepas beberapa bulan berkahwin mesti ramai lelaki di luar sana merasai keadaan ini. ISTERI DINGIN.. Isteri dingin bukan sebab pakai aircon ke apa tapi kurang dalam melayan “kehendak” kemesraan suami. Pelbagai alasan diberikan seperti penat, terlalu mengantuk, anak nak menyusu, nak gosok baju belum habis dan pelbagai alasan tolakan diberikan. Jika keadaan ini berlaku terasa amat marah dan nak ada girlfriend pula. Ada lelaki yang sukar untuk mengawal nafsu seks mereka sehingga melakukan onani. Adakah ini jalan penyelesaiannya kepada MASALAH ISTERI DINGIN? Tahukah anda majoriti daripada masalah ini berpunca kerana pihak lelaki gagal untuk membangkitkan perasaan BERAHI kepada pasangannya?

KENAPAKAH ISTERI TIADA BERNAFSU? ADAKAH UBAT ATAU PETUA UNTUK MENGATASI MASALAH DINGIN SEKS?

Ada beberapa tips atau cara untuk mengatasi isteri tidak bernafsu.

  1. Sentiasalah berkasih sayang dengan si isteri. Pastikan beliau sentiasa ingat anda umpama sewaktu bercinta dahulu.
  2. Sulami perjalanan hidup bersama anda dengan elemen-elemen “surprise”. Sesekali bawa si dia ke tempat bersiar-siar yang beliau tidak jangka, tetapi sudah lama diimpikan. Ini bagi membangkitkan rasa romantik dan bertaut kepada anda.
  3. Tiada variety dalam hubungan kelamin anda. Asyik-asyik teknik dan cara yang sama sahaja. Tiadakah cara yang lain yang lebih adventurous? Isteri anda tiada fantasi sendiri?

Terdapat bermacam teknik ciuman, urutan dan pelukan juga yang anda perlu tahu untuk merangsang isteri anda walaupun ketika itu mereka penat atau tiada mood. Jika terkena sentuhan liang liuk anda, mereka akan berkata “Yes”!  After all we are all humans. Jika anda serius ingin mengatasi masalah ini, pastikan anda klik banner di bawah.

 

 


Blog Widget by LinkWithin

Filed Under: Malam PertamaPersediaan Perkahwinan

Tags:

About the Author: FayZ adalah merupakan penulis buku popular perkahwinan "Rahsia Selebriti Berkahwin Pada Bajet RM 25,000" terbitan Truewealth Sdn. Bhd. Dapatkan ebook terbaru mengenai Perancangan Perkahwinan dari FayZ di http://www.impianpengantin.com

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply