« »

Tahniah Kepada Apek & Leuniey atas Kelahiran Kayla Elayna

Nama pun canggih.. Nama ibu pun canggih.. Tahniah kepada pasangan bahagia, Khairul Fahmi Che Mat dan Leuniey yang baru sahaja menerima kehadiran seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama KAYLA ELAYNA BINTI KHAIRUL FAHMI. Makin nampak comel apabila pihak jurugambar dari Photolicious mengambil gambar si kecil KAYLA dari pelbagai angle. Sememangnya mereka seorang yang pakar dalam mengambil gambar bayi yang baru lahir.

Tentu Uncle TAN SRI ANUAR MUSA, Penasihat kepada pasukan THE RED WARRIORS KELANTAN juga tumpang gembira. Mungkin selepas ini penjaga gol Kelantan, KHAIRUL FAHMI CHE MAT dapat menyumbangkan sebuah piala Liga-M untuk anaknya :)

Sesiapa yang berminat untuk mengambil gambar newborn mereka bolehlah menghubungi pihak Photolicious di 013-3028810 @ thephotolicious@gmail.com

Kayla Elayna Anak Khairul Fahmi Che Mat dan Leuniey Natasha

—————-

AWAS!!

RAHSIA WEDDING PLANNER MALAYSIA ADA DALAM PANDUAN DIREKTORI INI..

Panduan Direktori Kahwin

Dalam masa kurang 10 minit, laporan yang berjumlah 114 muka surat ini akan membantu anda untuk:

1) Gembira dan bahagia kerana tiada lagi kepeningan dalam mencari vendor perkahwinan di tempat anda. Kami ada lebih 500 vendor di serata Malaysia yang tersenarai di dalam list ini termasuklah di Sabah, Sarawak dan juga di pekan-pekan kecil.

2) Faham bagaimana anda boleh mendapatkan majlis cantik dan bergaya tanpa banyak wang.

3) Rahsia di mana wedding planner anda source vendor-vendor perkahwinan yang cantik-cantik.

4) Majlis perkahwinan anda menjadi umpama magnet tarikan dan bualan orang ramai yang datang. Sehingga anda rasa happy sangat pada tahap yang sukar digambarkan.

Memang bahaya panduan ini..

Untuk mendapatkan panduan ini, anda bolehlah ke http://www.impianpengantin.com/

Panduan ini diberikan secara percuma kepada semua pembeli ebook ImpianPengantin.com

Tapi masalahnya, tawaran ini adalah..

# UNTUK WAKTU TERHAD SAHAJA #

Klik –>> http://www.impianpengantin.com/

INSURANS KAMI
Jika anda tidak mendapat mencari vendor yang anda perlukan di dalam panduan ini, sila e-mel kami di sales@syokkahwin.com serta-merta. Kami akan bersedia memberikan bantuan atau anda boleh lupakan kami selama-lamanya. Wang anda juga akan dipulangkan jika kami gagal membantu mencari vendor anda.


Blog Widget by LinkWithin

Filed Under: Direktori Perkahwinan (Servis)FeaturedKelahiranSelebriti

Tags:

About the Author: FayZ adalah merupakan penulis buku popular perkahwinan "Rahsia Selebriti Berkahwin Pada Bajet RM 25,000" terbitan Truewealth Sdn. Bhd. Dapatkan ebook terbaru mengenai Perancangan Perkahwinan dari FayZ di http://www.impianpengantin.com

RSSComments (0)

Trackback URL

Leave a Reply