RSSAll Entries Tagged With: "orked bridal house"

TERIMA KASIH SEMUA..

TERIMA KASIH SEMUA..

HAI SEMUA …
gmbr time eja buat promosi ” dlm kenangan”
RIBUAN TERIMA KASIH EJA UCAPKAN KEPADA SEMUA PIHAK YANG TERLIBAT SECARA LANGSUNG ATAUPUN TIDAK DI DALAM PERADUAN GERBANG CINTA NI..
kepada laman web syokkahwin,kepada penganjur utusan sdn.berhad..
kepada semua penaja yang hebat2 Afidah Khamis selaku juru makeup pengantin, Orked Bridal selaku penyiapan pelamin yang cantik bagai istana, kampung [...]

QD: Hadiah dari kami untuk ANDA~!!

QD: Hadiah dari kami untuk ANDA~!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Malaysia!
Sebelum undian Gerbang Cinta Utusan ini ditutup, izinkan kami hadiahkan semua entry2 kami seawal pertandingan sehinggalah hari ini
Terima kasih sekali lagi kami ucapkan kepada anda semua yang sudi meluangkan masa untuk mengundi QD sepanjang tempoh undian ini berlansung! Kepada para2 penaja jutaan terima kasih kami ucapkan kerana [...]

“KALAU LA BOLEHH..”(^_^) TO:PENAJA DAN PENGANJUR

“KALAU LA BOLEHH..”(^_^) TO:PENAJA DAN PENGANJUR

HAI SEMUA…happy nye eja bila tengok kawan2 buat promosi…!!tahniah korangg..
eja tompang gembira dengan semangt yang ada pada korang semua..
hari ni last day untuk undian kita dan keputusan bakal dikeluarkan..
rezeki kita semua dah ditentukan…eja hanya berserah pada Allah..
kepada penganjur dan penaja…kak afida, abg azmy,abg fayz,,,en.faizal dansemua lah yang terlibat dlm peraduan ni termasuk laman web ni..eja [...]

QD: MAAFKAN Kami :(

QD: MAAFKAN Kami :(

Maafkan kami!
Kerana tidak berpeluang untuk meng-update entry2 QD untuk tatapan anda semua beberapa hari yg lepas. Hihi… Crew2 QD sebenarnya sedang bertungkus lumus untuk MEGA-PROMO (click je kat mega promo tu hihi) kami khas untuk anda!
Entry ini kami tujukan khas kepada KELUARGA QD, SAHABAT2 QD dan SEMUA VOTERS yang tidak putus2 memberi kata semangat untuk [...]

LuAhAn HaTiKu INi

LuAhAn HaTiKu INi

Assalamualaikum….kepada semua pengundi,penyokong,pembaca dan penaja….kami berterima kasih kerana diberi peluang ini….kamu semua adalah tunggak kepada peraduan ini…tak ada salah seorang dari kamu….tak berjayalah peraduan yang gempak ni….kami sangat suka hati walaupun, salah seorang dari finalis ini akan dinobatkan menjadi pemenangnya….kami suka tengok sahabat kami menang…..aku anggap korang sebagai sahabat-sahabatku yang sama-sama berjuang untuk menakluki harta [...]

bIKin GemPaK Kl LagI – fINaL Stage

bIKin GemPaK Kl LagI – fINaL Stage

Assalamualaikum terima kasih kepada penaja,penyokong dan pengundi yang banyak menyokong kami…terima kasih tak terhinga…..terima lah promosi kami bersama yang terakhir penutup segalanya untul pertandingan ini….kami sekarang berserah kepada menilai kami macam mana…dan kami berdoa agar kami terpilih untuk dapat tajaan kahwin….kisah promosi di area time square….
kami sampai disini pukul 2 petang, 22.11.2009….kami parking di sungai [...]

..DoA bU@T kEkAsIh..

..DoA bU@T kEkAsIh..

salam sejahtera… buat semua finalis..para penaja.. dan sekalian pengundi yang budiman..
jika anda semua diluar sana yang sudah ade kekasih,buah hati,orang tersayang,cinta hati,sudah bertunang dan juga sudah berkahwin..
di sini saya ingin berkongsi dengan anda semua..satu doa KHAS..
agar percintaan korang sume..diberkati dan dirahmat olh ALLAH di dunia dan di akhirat serta memohon kebahagiaan yang kekal  abadi..

..kepada tunangku [...]

QD: MEGA Promo Finale!

QD: MEGA Promo Finale!

Salam n good day!

Mungkin seperti finalis lain, kami tidak ketinggalan all out untuk hari ni. Dengan berita yang undi akan ditutup pada hari Isnin, jam 10 malam, kami bertambah merasai debaran last-minute mencari undi. Penat lelah, tak cukup makan, hujan badai semua kami tolak tepi. Banyak pengalaman yang kami perolehi sepanjang MEGA Promo ini!! Yang [...]

ReNunGan Untuk BerSaMA

ReNunGan Untuk BerSaMA

Assalamualaikum….Renungan cinta,rindu dan cemburu untuk semua….hayatilahhh….

Jarang orang berbicara tentang cinta,rindu dan cemburu….Ramai juga yang selalu terlalu prejudis terhadap cinta… Menganggap cinta dan rindu sebagai suatu perkara yang buruk dan menjijikkan… Golongan yang paling ramai berpandangan sedemikian ialah para remaja. Malah golongan remaja jugalah yang menyalah ertikan tentang maksud cinta dan rindu sehingga terlalu berlebih-lebihan [...]

bIkIN GeMPaK KL – KlCc

bIkIN GeMPaK KL – KlCc

Assalamualaikum…..terima kasih menungu cerita terakhir kami pada hari ini….ini kisah yang memerlukan kerjasama dari kekawan kami….tanpa korang aku tak tahu la,.. macam mana kami nak menjayakan peraduan ini….cerita terakhir ini agak sedih kerana dimarahi oleh security yang berbaju hitam….malu giler…tapi inilah bukti dan janji kami pada penaja semasa interview yang lalu…(MEMAKAI PAKAIAN YANG LAIN DARI [...]

bIkIn GemPaK KL – DatArAn mErDeKa

bIkIn GemPaK KL – DatArAn mErDeKa

Assalamualaikum dan salam sejahtera….terima kasih kerana masih ingin membaca cerita seterusnya…sekarang ni kami berada di dataran merdeka…..jauh perjalanan kami hari ini…..naik penat dibuatnya….tapi untuk memenangi peraduaan ini kami perlu korbankan apa sahaja janji kami menang dengan adilnya….terima lah kisah kami promosi diri kami di dataran merdeka….selamat ketawa dan terkejut….  Huuhuhuhuhuu….

Kami sampai disini pukul  4.47 petang [...]

biKIN GeMPak KL – Mid vaLley & THe gArDeN

biKIN GeMPak KL – Mid vaLley & THe gArDeN

Assalamualaikum dan salam sejahtera….terima kasih kerana menantikankan cerita kami membuat promosi di mid valley….kami meneruskan perjalanan kami di sini dengan hati yang serba salah…kerana baru lepas kene marah….mmmm….kami sampai disini pukul 2.37 petang, 21.11.2009….selamat terhibur dengan gambar kami….

sesampai disana kami  mempromosikan diri kami di perkarangan  antara mid valley dan the garden…ramai orang yang lalu lalang [...]

BiKin GemPak KL-SunWay PiRamaID

BiKin GemPak KL-SunWay PiRamaID

Assalamualaikum terima kasih kepada pengundi dan penaja….ari ni saya akan masuk kan promosi kami di area kuala lumpur….tempat kami promosi di sunway piramaid,midvalley and garden,dataran merdeka,KLCC…cerita yang penuh dengan berliku….susah payah kami kene marah dengan security disana…baru kami tahu…nak buat promosi di shopping complex perlukan permit….hahahhaha….terima la kisah di sunway piramaid….kami berada disana pukul 11.00pagi [...]

~7 tAkRiFAn CiNtA:aKHbAr dan LiYaNA~

~7 tAkRiFAn CiNtA:aKHbAr dan LiYaNA~

~TaK HeNtI HaTi InI MeNyEbUt NaMaMu, TaK HeNti JuA DeGuPaN RiNdU InI MeMaLu JaNtUnGkU….~

..7 takrifan cinta kami..
“AKHBAR ZAKARIA & NURLIYANA AHMAD”

1.CINTA PERTAMA.. Kadang-kadang boleh berubah seiring dgn waktu. SO, pandai2la bagaimana merawatnye supaya cinta pertama tetap segar..”first love never dies”..yang pertama belum tentu yg terbaik..tetapi yang terakhir biasanya yg terbaik..
~cinta saya dengan tunang [...]

..RaHsiA MemPerTahANkan PeRciNtaAN kAmI..

..RaHsiA MemPerTahANkan PeRciNtaAN kAmI..

..adakah anda sudah ‘vote’ pasangan kami ” akhbar zakaria & nurliyana ahmad” & para finalis yang lain..
..jangan luper yup melawat web para penaja gak..
..hari ini saya ‘liyana’ selaku wakil dari pasangan kami ingin mengajak anda sama-sama menyingkap bagaimana kami memastikan kasih sayang yang dipupuk kekal hingga akhir hayat..

…perhubungan yang berjaya, pasti setelah menempuh segala dugaan [...]