Iklan

“ADAKAH ANDA GUSAR TIADA SIAPA MENGENALI PERKHIDMATAN ATAU PRODUK PERKAHWINAN ANDA SETELAH BERADA DI FACEBOOK, BLOG & LAMAN WEB UNTUK BERBULAN LAMANYA?”

Ketahui RAHSIA JALAN PINTAS yang sudah TERBUKTI mendapatkan anda trafik lebih dari 7,500 pelawat unik bulan demi bulan, tempahan demi tempahan sampai anda tidak menang tangan!

JIKA ANDA SUDAH BERSEDIA MENGHADAPI TSUNAMI KEBANJIRAN BAKAL-BAKAL PENGANTIN INI KE LAMAN ANDA, TERUSKAN BACAAN ANDA!

TESTIMONI #1

chicwear-gowns-lingerie

Jerad Solomon, CEO Chicwear.com.my

250 pelawat setiap hari x 31 hari sebulan =7,750 pelawat sebulan

 

Tuan-tuan & Puan-Puan Sekelian,

Jika anda mempunyai laman web perkahwinan atau produk keluarga dan amat berkeinginan untuk melihat laman web anda ini:

 • Diketahui oleh “target market” anda dengan kadar segera agar anda dapat menempatkan diri anda antara yang ternama; dan
 • Menjanakan pendapatan untuk anda tanpa had masa! 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Maka, inilah adalah satu-satunya tawaran ledakan jualan yang AMAT PERLU anda baca.

TRAFIK PELAWAT adalah amat penting bagi sesebuah perniagaan di internet. Secanggih mana sesebuah laman web itu, jika tiada orang yang mengetahuinya, maka hanyutlah segala penat lelah dan kos pembinaannya. Mungkin hati anda berdetik, “alah, aku pun dah iklankan kat facebook wall aku, nanti orang datanglah. Setakat ni pun ada yang tengok!” Tetapi cuba tanya diri anda dengan JUJUR:
Adakah jumlah trafik anda itu seperti yang diharapkan? Jika anda ada Laman Page Facebook, berapa kalikah anda terasa sedih dan pedih apabila:

 1. Sedikit sangat yang jadi Fan atau LIKE Fanpage anda, walaupun dah pelbagai cara anda cuba
 2. Disebabkan keghairahan anda untuk cuba nak add kawan-kawan, anda telah diberikan amaran oleh Facebook dan diban untuk beberapa hari untuk menambah rakan-rakan? Nak add friends boleh, adakah mereka sudi?
 3. Yang paling sedih apabila, banyak orang memarahi dan memaki-maki anda apabila anda tag gambar barang/produk anda yang baru anda upload dengan nama mereka.
Akhirnya bisnes anda tak sampai ke mana.. asyik kena marah dan banyak tenaga terbuang.
 1. Adakah anda masih lagi di takuk lama dengan mendapat upah atau tempahan yang hanya CUKUP-CUKUP makan bulan demi bulan sedangkan rakan-rakan lain sudah mampu mendapat ribu-ribu sebulan? Apatah lagi ada di antaranya sudah boleh mendapatkan tempahan dari Dato’ & Datin untuk perkahwinan anak mereka?
 2. Adakah anda seorang masih lagi boleh berbangga dengan hanya mendapat panggilan pertanyaan (queries) dari pelawat-pelawat laman web anda tetapi tidak satu pun yang sangkut?
 3. Adakah perniagaan anda akan selamanya bergantung kepada barangan dan perkhidmatan yang mempunyai keuntungan yang rendah? Tidak teringinkah anda memiliki kereta mewah seperti BMW pada suatu hari nanti?

 

BEBASKAN DIRI ANDA DARI BELENGGU INI SEMUA!

bermula dari RM2.16/sehari

BAGAIMANAKAH SYOKKAHWIN.COM BOLEH MENOLONG ANDA?

 • Search Engine Optimised (SEO) Website – Laman kami telah melalui proses yang rumit dari segi rekabentuk, “keyword density & link popularity” untuk memastikan ia mendapat ranking yang tinggi di dalam google.com dan yahoo.com (Search Engine Optimised). Kami amat berbangga bahawa laman kami telah secara konsisten mendapat ranking top 10 di kesemua enjin carian utama dunia i.e. google.com dan yahoo.com bagi “keywords” utama yang berkaitan dengan perkahwinan. Ini amat penting bagi memastikan perniagaan anda senang dicari di Internet. Buktinya ada di bawah, lebih daripada 50% daripada pelawat laman kami dirujuk oleh enjin carian internet google.com, yahoo.com. dan MSN Search! Dengan ini perniagaan anda lebih terdedah kepada seluruh 10 billion penduduk dunia! Dari Egypt, Indonesia, Singapura ke Norway, United Kingdom dan Amerika Syarikat!

Jom ke Google Search sekarang!

Kedudukan utama pagi kata kunci “jurugambar kahwin” di google.com.my

 • Laser-targeted market – Kami begitu serious dan fokus dalam business kami. Visi dan misi utama kewujudan kami adalah untuk membantu mereka yang bakal mendirikan rumahtangga mendapatkan pilihan yang terbaik dan seterusnya dapat mendirikan rumahtangga yang diidamkan mengikut bajet yang sesuai. Selaras dengan ini, 90% daripada pelawat website kami adalah daripada mereka yang mereka yang bakal mendirikan rumahtangga dalam lingkungan umur 19-30 tahun, professional dan juga berpelajaran. Juga mereka yang bekerja di luar kawasan tempat yang akan mereka kahwin (e.g. bekerja di Kuala Lumpur tetapi akan berkahwin di Pulau Pinang, tetapi dengan adanya enjin carian hebat seperti google.com dan juga yahoo.com, misi pencarian perkhidmatan perkahwinan di Kuantan adalah amat mudah! Dari KL sahaja mereka sudah tau siapa yang akan mereka kunjungi di Kuantan nanti. Kerana Syokahwin.com berada di senarai teratas enjin carian, maka senanglah mereka menjumpai anda juga. Ini amat penting bagi perniagaan anda! Iklan anda mendapat perhatian mereka yang anda sasarkan. Ini bukan cakap kosong. Sila perhatikan perangkaan statistik kami dibawah. Laman web kami mendapat tempat tertinggi bagi “keywords” butik pakaian, katering, kad kahwin, andaman, gubahan hantaran, hantaran perkahwinan dan banyak lagi!

 • Straight order from SyokKahwin.com. Banyak tempahan perkhidmatan perkahwinan dari kami. Kami menerima email secara purata 5-6 emails setiap minggu bertanyakan tentang perkhidmatan perkahwinan. Ini mungkin rezeki anda. Anda akan dipilih berdasarkan perkhidmatan yang diberikan dan kesesuaian. Berlangganlah dengan kami bagi membolehkan kami memasukkan anda di dalam database kami.

Laman ini telah wujud sejak Disember 2006 dan sejak dari itu blog ini telah mengalami beberapa transformasi bagi memenuhi keperluan semasa pengunjung. Syokkahwin.com telah mendapat beberapa pengiktirafan dan telah terbit di beberapa akhbar ternama tempatan. Antaranya:

Penaja Gerbang Cinta Kahwin

Sebagai Penaja Gerbang Cinta 1 & 2 anjuran Utusan Malaysia

Penaja Gerbang Cinta Kahwin

Ulasan di akhbar Harian Metro

Pola Pengunjung Syokkahwin.com

Pengunjung kami terdiri daripada mereka yang majoritinya dalam lingkungan umur 18-40 tahun yang mempunyai kuasa beli yang tinggi.

Pengiklanan

Syokkahwin.com ialah satu jenama di bawah kelolalaan CREATIVE COLOURS ASIA (001939881-W), sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

 1. Monthly Pageviews: Lebih dari 500,000
 2. Monthly Unique Visitors: 300,000
 3. Facebook Fanpage: 13,000 dan semakin bertambah setiap hari…
 4. Daily Unique Visitors: 15,000/day

Buat setakat ini anda boleh memilih  untuk beriklan di beberapa laman kami. Sila ke laman berikut untuk mengetahui pakej-pakej iklan yang ditawarkan:

 1. http://www.syokkahwin.com (Laman Utama)
 2. http://syokkahwin.com/direktoriperkahwinan/iklan/
 3. http://syokkahwin.com/blog/iklan/

Format dan saiz pegiklanan yang ditawarkan di laman utama:

 1. 125×125 pixel – 10 slot [RM65 setiap bulan]
 2. 300×250 pixel – 3 slot [RM120 setiap bulan]
 3. 728×90 pixel – 2 slot – Bahagian Atas [RM 150 setiap bulan]
 4. 728×90 pixel – 2 slot – Bahagian Bawah [RM100 setiap bulan]
 5. 260×125 pixel – 2 slot [RM100 setiap bulan]

Jika anda berminat dengan slot-slot pengiklanan strategik ini, anda boleh menempahnya di laman TEMPAHAN kami dengan mengklik link di bawah:

TEMPAH SEKARANG

p.s: Kami mempunyai pelbagai pakej untuk kemampuan anda, untuk mengetahuinya silalah menempahnya sekarang. Antara harga pakej kami membuatkan anda ketawa kerana tidak percaya dan seumpama sekali belanja anak-anak muda sekarang menonton wayang dan popcorn.

p.p.s: Daripada anda membuang masa berjam-jam di forum, wall facebook atau di YM untuk menarik pelanggan, tidakkah anda suka jika anda boleh menghabiskan masa ini dengan anak-anak membawa mereka “bershopping” atau relax di depan tv sementara kami yang bertungkus lumus memasarkan produk atau perkhidmatan anda?